En liten sammanfattning:

Jehat (6p) drog i en ”korkskruv” igen. Hur gör han det där egentligen? 🤔

Alex (22p) och Wille (30p) mycket bra fotarbete i försvar och bra beslut på snabba uppspelen. Ta den hela vägen om ingen stoppar och passa av bollen om man drar på sig hjälp. Och den som springer får bollen.

{#gameface}Juan (4p) fina skottfinter och bra ”game face” i försvaret. Ett snabbt uppspel tillsammans med Wille var kanonsnyggt. Wille attackerar och drar på sig försvar och Juan gör sig redo för skott och sen snygg påse i korgen.

Felix (8p) spelade mer avslappnat idag och då blev det bra beslut och en hel del enkla poäng också.

Richard (2p) börjar hitta sitt spel mer och mer. Skottet utvecklas fint och även försvaret.

Johan (10p) spelar klokt och börjar göra bra val mest hela tiden. Skjuta, passa eller attackera – det är frågan – och Johan klurar ut svaret. Bra försvar på Valdemarksviks guard i början av matchen så vi fick en bra start.

Melker gjorde en kanonmatch. Bra attacker som tvingade fram fouls. I slutet av matchen fick vi även se ”Melle” som stensäker guard i en sekvens.

Månz (4p) bra fart på snabba uppspelen och bra attacker från forwardposition. Skotten vill inte trilla i idag men bra skottval.

{#brajobbat}