Vi tar kommandot direkt i matchen och det ser riktigt lovande ut. Men vi tappar tyvärr kommandot i två perioder och håller jämna steg fram till sista. Då kommer rycket som gav oss en säker seger. Idag var en avgörande faktor hur Alexander spelade försvar på Söderköpings stora spelare runt korgen. Härligt att se den kampen.

Vi tuggar oss igenom matchen trots att det inte vill lyfta riktigt. Det känns som vi har en växel till att peta i men vi når inte dit riktigt. Ungefär som att vi står i en dörröppning och inte vill gå igenom dörren.

Men idag ville Felix kolla vad som fanns på andra sidan dörren. Felix blev lite förbaskad i andra halvlek på hur trögt det var så han bestämde sig för att bara köra på. Det blev kanonbra och precis vad laget behövde i det läget. Ta bollen starkt till korgen och bra saker kommer att hända.

William hamnade i lite foulbekymmer inför andra halvlek så Alex fick ta upp kampen mot Söderköpings stora spelare runt korgen. Det var riktigt skoj att se hur Alex växte med uppgiften där. Matchen stod och vägde i tredje perioden så det var en viktigt grej att vi löste detta.

Bra jobbat idag killar. Kommande vecka öppnar vi på fler dörrar!

Och nu är det dags för kvällens viktigaste händelse … tvättstugan. Hurra för det!