Grabbarna har stora möjligheter att skapa historia efter en ny seger i HU20 och denna gång hemma mot Norrköping.

Matchen inledde vi med ett passivt försvar och vi lät motståndarna komma till enkla avslut. Gästerna kunde starta med ett ryck till 5-15 då vi tog time-out och pratade igenom försvaret. Det gav resultat och vi kunde komma tillbaka i matchen 14-15 då Norrköping stod för nästa ryck med 0-9 och efter första perioden så såg det ut att kunna bli svårt att gå segrande ur denna match.

I andra perioden så kände vi igen grabbarna som stod för en formidabel basket. Bra försvar och snabba spelvändningar samt vid behov hade vi stort tålamod i fem-fem spelet.  Perioden blev vändningen på matchen med hela 21-6 till Ullvi som fortsatte trenden i tredje med hela 19-8.

Starkt att komma tillbaka i matchen efter en dålig start.

Poäng:

Kevin 20p

Abbas 19p.

Sebastian 10p.

Rickard 10p.

Mikael 9p.

Andreas 7p.

Jonathan 3p.

Masen 1p.