Försvaret var nästan perfekt matchen igenom och då är vi svårslagna. Hade vi sedan haft lite bättre procent på skyttet så hade det blivit riktigt stora siffror.

Matchen igenom så släpper vi vädigt lite bakåt, men vi startar med många enkla misstag i anfall och efter nästan 5 min in i matchen så står det 8-3! Inget skönspel direkt och 1:a periodens andra del slutar 8-10. Då var det inte så hög stämning i truppen direkt efter att första perioden slutat 16-13.

Men då satte grabbarna fart, och i 2:a perioden fick vi utdelning med snabba uppspel och en del härliga kombinationer samt en fantastisk individuell prestation då mikael Axelsson tog egen retur, satte fart för ett snabbt uppspel och dribblar förbi alla i Eskilstuna och avslutar med en monsterdunk! Man får lyfta på hatten och tacka för uppvisningen. De som inte var där missade den snyggaste poängen i KB-hallen sedan Ronny Svahns uppvisningar för 12 år sedan.

Period 3 och 4:a blir även den sevärd med flera fina passningskombinationer med bra avslut.

Poäng:

Abbas 20p. Mikael 10p. Sebastian 10p. Kevin 9p. Andreas 7p. Olle 6p. Johannes 6p. Masen 4p. Rickard 1p.