Första halvan var den bästa jag sett Ullvi BBK prestera!!!

Järfalla med meriterade spelare som J.Alex 32 år och som spelat i Italenska ligan ( 31p o 25 returer idag ) samt J. Edlund från Solna Vikings så är Järfälla ett starkare lag än Ullvi på pappret, men grabbarna svarade verkligen upp till en mkt bra och hård första halva. Killarna stod emot bra i försvar med rejäl utblockering och flera blockar. Detta gjorde Järfälla skakigt och de började skrika på domare och drog på sig flera tekniska faouls. I anfall så spelade vi med tålamod och fick våra lägen med gott resultat. Bäst idag blev Abbas med 27p varav 6 st treor…..

I andra halvan så fick vi en svår start och Järfalla spelade ut hela sitt register då de gjorde 14-0 och ryckte till 49-31 och då gick matchen. Vi stod dock upp bra även resten av matchen och vi gick av planen med höga huvuden.

Mycket bra jobbat idag!!!!

Poäng: Abbas 27p, Olle 13p, Andreas 8p, Mikael 7p, Sebastian 4p, Masen 2p, Behrad 2p,