På Söndag stundar derby mot Västerås som tidigt på säsongen slog oss relativt enkelt.

Västerås som efter segern mot oss har fyra raka förluster och kommer säkert laddade för att bryta den negativa trenden. För oss gäller det hålla koll på motståndarnas 3-poängsskytte och kontrollera returtagningen mot det lite tyngre motståndet. Vi kommer kliva upp högt i banan i våra försvarspositioner för att om möjligt trötta ut och stressa VästerÅsarna till misstag och dåliga skottval.

Offensivt vill vi spela med ett högt bolltempo och raka hårda attacker till korgen, våga tro och lita på vårat skytte och in och ta fighten under korgen. Egentligen fortsätta med samma spel som vi gjort på hemmaplan, med bra fokus och mycket energi så har vi inget att vara rädda för på Söndag!

Johannes är fortfarande skadad och Dino fick en smäll på knät men är troligtvis redo på Söndag. Annars är alla friska och krya och laddade för revansch.

Laget på Söndag

Abi       PG

Jarryd   PG

Behrad PG

Mazen   G

Andreas G

Olle      G

Rickard G

David   G

Kevin   G/F

Abbas  F

Dino    F

Mikael F/C