Idag har vi verkligen passat bollen till varandra och låtit alla ta del av spelet. 8 av 10 spelare över dubbelsiffriga poäng.

Periodsiffror: 32-5, 27-2, 29-5, 27-2

Viktigt att vi agerar på samma sätt i alla matcher. Vi vill skaffa oss goda vanor så vi får ut så mycket som möjligt av varje match. Idag var motståndet inte så starkt så efter snabb ledning i matchen börja vi slappna av betänkligt. Efter att vi kommit på bättre tankar blev det bra intensitet matchen ut.

Vi fick träna mest på snabba uppspel som matchen utvecklade sig. Sätt upp två poäng på er för varje assist ni gjorde för idag haglade det med snygga assist. Vi höll dessutom antalet turnovers på en låg nivå trots mycket spring och snabba passningar.

Kul med Sebastians första matchdunk! William är mycket nära att dunka han också. Vi ska heller inte glömma Mikaels springtrea i slutsekunden på period 3. Jonatan Lawner vaken som startade det spelet med 4 sekunder kvar. Matchens snyggaste assist var Behnams ”look-away” passning till Anton som satte skottet säkert. Snyggaste snabba uppspelet tror jag startades av Behnam som hämtade boll efter retur och sen tryckte en lång passning till Leo i hörnet, sen kom Sebbe som ”trailer” i mitten av planen för layup. Pass-pass-pass-poäng. Snyggt!

Poäng
Johannes 2
Behnam 10
Steavan 14
Nikko 4
Leo 12
Jonatan 16
Mikael 21
Sebastian 15
Anton 11
William 10