Seriefinal mot stora Eskilstuna som vi slog i höstas i en tight match. Förutsättningarna för serieseger var vinst eller förlust med max 11p. Vi har kunnat lägga mycket fokus på lagförsvaret nu när div 2 serien är avslutad.

1a perioden börjar lite trevande och vi kämpar oss så småningom ikapp och förbi 16-13. Vi fortsätter andra perioden med ett aggressivt försvar och utan att skjuta högprocentigt lyckas vi ändå vinna med 10p, halvtid 38-25.

Vi fortsätter maler på och vinner även tredje perioden där vi lyckas hålla motståndarna utan poäng till den 6e minuten, 20-5! I sista spelar lagen jämt med varandra och vinstmarginalen stannar vid imponerande +29p. Det som är bra idag är lagförsvaret och stundtals bollförsvaret, men där kan vi fortfarande bli mycket bättre. Grattis killar till serieseger. Nu är det Final Four i Norrköping som är det stora målet och där medaljerna delas ut.

Ohlfat 17p, Cederbladh 14, Mellström 13, Ibrahim 11, Persson 7, Eklund 5, Tumba 5, Saleh 2, Tosun 2, Lawner.