Vi gör en riktig bra match där vi till slut inte orkar ända fram. En svacka i början av fjärde perioden 0-12 gör att inte orkar att jobba ifatt.

Massor av fouls speglade denna match. lagfoul åt båda hållen gav massor av straffkast där Eskilstuna hade bra mycket bättre straffar. 34 % hade vi och då blir det svårt att vinna jämna matcher.

Sett till hela matchen där vi jobbar mycket med hjälpförsvar så börjar vi hitta hjälpen mer o mer. 67 p bakåt är mycket men den dagen vi även vågar sätta press på motståndaren så kommer det att bli riktigt bra, nu blev det lite för stora avstånd frän hjälpsida för att sedan komma tillbaka och sätta press på bollhållaren, vilket innebär att dom får många lätta skott och Eskilstuna sköt riktigt bra.

Nu är det bara att jobba vidare massor av matcher nästa helg. Summerar man helgens 2 matcher där fokus ändå låg på att ha roligt på plan är att trivs man på plan som ett lag så kan man slå vilket lag som helst. Nu var vi nära att slå serieledarna men idag var dom lite bättre och lite jämnare över hela matchen, det är bara att gratulera Eskilstuna till en bra match där vi får försöka ta revansch nästa gång vi möts.

Bra jobbat tjejer och ta med er helgens positiva sidor den med glatt humör så kommer vi kunna avsluta den här säsongen på ett riktigt bra sätt.

Poäng: Julia J 20, Towa 14, Olivia 8, Zhian 6, Elin 4