Veckan innan jul åkte 12 tappra pojkar och flickor från PF-01/02 till Eskilstuna för att deltaga i Easy Basket Cup.

Vi anmälde två lag där det ena laget var ett rent pojklag och det andra mix. Pojkarna fick turas om att spela med i mixlaget och alla fick spela fyra matcher var. Båda lagen imponerade stort på oss ledare och vuxna. Det var till och med så att en reporter från Eskilstunakuriren sa ”dom är bra dom här Ullvi basket”, Peter, Sussie och jag blev genast 40 cm längre.

Det som var så bra var att vi spelade som ett lag där fina passningar avlöste varandra och alla kämpade hårt i försvarsspelet. Aktiviteten från bänken var också på topp där killarna och tjejerna hejade på dem som spelade. Bra jobbat allihopa.

//En stolt tränare

Nästa Easy Basket Cup går av stapeln den 13/2, mer info om detta kommer senare.