Ibland fungerar allt och ibland ingenting, idag blev det något halvdant där vi ofta kom i otakt i anfallsspelet där det blev mängder med 24-sek.avblåsningar

Första matchen efter jul och själv hade jag stora förhoppningar att kunna ge Eskilstuna en match. Nu blev det dock inte så utan eskilstuna kunde ganska enkelt springa ifrån redan efter första perioden. Vi missar dom 12 första straffkasten och då vinner man inga matcher. Vi har massor av chanser att skjuta men istället för att vilja göra poäng så passar vi ut bollen.

Anledningen till att många 24.sek är att allting vi gör går för sakta det duger inte att jogga sig fri, det är hur lätt som helst för försvararen och då blir det oftast panikskott till slut.

Vi gör ingen av våra bättre matcher men vi möter också ett bra lag som gör oss dåligt med smart försvar. Nu tränar vi på snart dax för match igen. STORT PLUSS till Hanna som dubblerade och gjorde sin bästa två matcher för säsongen. Hanna blev poängbäst med 7 p

Övriga poängplockare

Olivia 7, Elin F 6 Towa 4, Erika 1