Efter en loj inledning med endast 25p på de första 16 minuterna avslutar vi dock de resterande 4 min ok och går till vila med 41-11.

2a halvlek spelar vi mycket mer aggressivare och vinner den med 57-10.

Johannes spelar enkelt och klokt och gör 13p och drar ner ett antal returer. Skottet börjar sitta nu och Johannes börjar komma allt mer från sin knäskada, behöver dock bli starkare för att kunna stå emot i defence och för att enklare komma till bra avslut nära korgen.

Nicklas tar bra beslut och gör få misstag idag och stoppar i 6p. Nicklas har fin touch och ett bra distansskott, behöver dock bli snabbare både med och utan boll.

Abbas börjar matchen lojt men jobbar sig in i matchen slutar på 9p plus ett gäng returer. Har en tendens att försvinna i matcherna. Har ett väldigt bra spelsinne men skulle behöva bli mer explosiv och träna på sin jumper.

Fidel blir highscore på 18p efter en väldigt bra 2a halvlek. Fidel är lojal och jobbar stenhårt på träningar. Behöver dock utveckla sitt offensiva spel och då framförallt sitt hoppskott och passningsspel. Som pointguard måste han som många unga spelare även jobba med tempobedömningar och leda laget på planen såväl defensivt som offensivt.

Andreas är högprocentig idag och skjuter i 15p och spelar även ett bra försvarsspel. Andreas skulle behöva ta för sig mer och utveckla sitt attack och passningsspel. Behöver bli tuffare på planen och använda sig av sin goda fysik oftare i försvarsspelet för att ta upp kampen om minutrarna gentemot 92:orna.

Kevin gör en bra 2a halvlek och har ett antal steals och gör även 10p. Kevin började höstsäsongen strålande men mycket p.g.a sin fingerskada stagnerat i vintermånaderna, men ser ut att vara på ”G” nu. Kevin har en fantastisk spänst och kvickhet, behöver jobba med sitt hoppskott och bollbehandling.

Olle tillhör en av dem bättre idag med sitt fina passningsspel och gör även 7p. är lyhörd och jobbar på sina svagheter som nästan enbart är fysiken och då muskler-tyngd. Har fin touch och bra skott. Behöver ta för sig mer och bli tuffare i försvaret för att ta minutrar av dem äldre.

Jonathan spelar enkelt och gör 4 poäng. Jonathan har en bra målkänsla men behöver bli starkare och snabbare. Har fått hösten förstörd av skador och sjukdomar.

Rickard spelar aggressivt och är en av få tillsammans med Johannes som kommunicerar i försvaret. Har ett fint 3p skott som alla Ockelboare och jobbar alltid hårt på träningar och match. Behöver utveckla attack och passningsspelet för att på allvar konkurrera om kvantitiva minutrar i div 2 laget.

Behrad fick vila idag men ska nämna några rader om honom. Bra skott och med en bra drive och utrustad med en vinnarskalle samt kvicka försvarsfötter. Behöver som Fidel jobba med pointguardspelet och då framförallt passningsspelet och tempobedömningar.

Mazen var inte med idag men är en ambitiös kille som jobbar målmedvetet och utvecklar sitt spel. Har ett bra skott som skulle kunna bli snabbare och precis som våra andra guards utveckla passningspelet. är på väg och behöver bli stabilare för att konkurrera om matchminuter.

Pontus Kandelin dras med sjukdom och har missat mycket träning under hösten. Pontus har en bra fysik och spelar ett stabilt anfall och framförallt försvarsspel. Behöver utveckla sitt offensiva spel och då främst skottet.

Coach/Nikolaidis, Bandh