Tyvärr kunde vi inte följa upp lördagens fina spel utan blir krossat mot ett rutinerat och för dagen proffsförstärkt A.E.K i form av Mauricio Pratesi!

Tillsammans med f d Frankrikeproffset Bernard Oghene står dessa herrar för 55p! Förutsättningarna inför match var annars bedrövliga då Ungdomens Hus var iskall och då menar jag iskall. Skaderisken stiger dramatiskt om du inte kan bli varm i kropp och leder, grabbarna fick värma upp med ytterkläder och mössa, en annan känga till stockholmslagen är att det alltid saknas bollar till gästerna, skärpning!

Nu till det sportsliga, vi börjar matchen ok trots att vi kanske vår vana trogen på bortaplan gör några ”unforced” turnovers och missade layups. Vi jobbar oss ändå in och ligger under med 22-14 efter 1a. Vi fortsätter att spela ok i 2a utan att imponera och ligger under med 42-25 i halvtid.

3e ser ut som de tidigare perioderna men tendens att vi ska vika ner oss totalt börjar växa fram då vi slarvar med bollen offensivt och vi blir mindre aggressiva i defence, 62-40 inför sista. Vi pratar om hur viktiga sista minutrarna är i och med att det är det vi tar med oss till Juluppehållet, tyvärr viker vi återigen totalt ner oss i sista kvarten som vi förlorar med 40-13!! Johannes och Mizo kämpar på hela matchen och får godkänt, resten får underkänt.

David 20p, Johannes 14, Mizo 7, Fidel 4, Richard 2, Behrad 2, Abbas 2, Kevin 1.