På lördag blev det återigen förlust för vårt unga herrlag borta mot Järfälla med 78-56.

Vi börjar matchen med ett rörligt anfallspel och håller jämna steg i inledningen men mot slutet av perioden tar Järfällas storlek ut sin rätt. Vi har svårt med dem defensiva returerna mot ett starkare och längre Järfälla, 28-11 efter 1a.

Vi pratar om att vi måste ta bättre positioner i försvaret för att kunna hindra dem från att skjuta mer en 1 skott per anfall och lyckas lite bättre med det kombinerat med lite bättre utdelning offensivt, 19-17 till hemmalaget i 2a och 47-28 i paus.

Vi börjar 2a halvlek med bra energi såväl offensivt som defensivt och Abbas och Kevin kämpar heroiskt under korgarna mot större och starkare Jakobsbergare. Dock har vi fortfarande svårt att få i bollen men vinner 3e med 14-15, underläge med 18 inför sista således.

även i 4e spelar vi klokt försvar men har fortfarande svårt att göra poäng och förlorar sista kvarten med 17-13.

Sammantaget gör vi en ok match, men för att kunna hota Järfälla som kanske är seriens bästa lag måste vi ha högre procent på vårat skytte. Nästa helg är vi spellediga i div 2 och istället ska vi träna hårt och ladda inför årets sista hemmamatch emot ännu ett topplag Central den 19e, försök dra med er vänner och bekanta inför den hemmamatchen för att ge grabbarna lite extra energi, ses då

Abbas 16p, Kevin 11, David 9, Behrad 8, Giotti 7, Fidel 2, Richard 2, Johannes 1

/Panagiotis Nikolaidis