Vilken härlig match som Ullvi genomförde och tog sin första hemmaseger för säsongen.

(21-16, 20-21, 25-17, 31-12)


Filmen: ”Foppa” och Miso lägger i varsin klockren 3-poängare och Kevin kämpar i 2 poäng.


Artikel i Bärgslagsbladet: 34 poäng av Forsberg när Ullvi vann – Sport – bblat.se

Vällingby började klart bäst och ägde tillställningen totalt. Deras storlek mot våra var enorm och då vi saknade Johannes så har vi lite kort lag, men ,men. Vi har andra spelare som kliver fram och i denna match så började David med att göra 15 p av våra 25 och han håll oss faktiskt kvar i matchen som annars kunde fått ett helt annat slut.

Vällingby leder med 2-11 innan vi kommer igång och går faktiskt förbi och innan perioden var så slut så har vi en ledning med 21-16. Här spelar hela vårat laget mkt bra försvar med utblockeringar samt ett riktigt bra lagförsvar av David, Miso, Kevin, Abbas och Behrad som får stop på deras offens.

Nu vaknar även övriga spelare till i anfall då Kevin och Behrad öser i poäng. Vi har i tredje perioden ett härligt spel och vi gör inte många byten i laget utan väntar med det tills vi blir trötta eller får fauol problem. Men då händer något oväntat, Vällingby kroknar, tempot sänks samt att de går ner i en zon som vi fullständigt skjuter sönder. Vi sätter 7 st. treor i fjärde perioden som vi vinner stort med helaa 31-12.

Härlig match som vi vinner genom ett mkt bra försvar, ett gott skytte utifrån samt en bättre fysik. Vi orkade helt enkelt mer…… sommarträningen ger resultat.

Poäng
Behrad 19
Abbas 9
Andreas 2
Kevin 23
David 34
Miso 10