PU18-laget spelade övertygande i första halvlek där man tar ledning med 41-20.

(16-15, 24-6, 21-18, 19-17)

Matchen började lite trevande och det tog drygt fyra minuter innan Ullvi gjorde sin första spelpoäng, men när det väl började rulla i bollar så gick det undan. Specielt i andra perioden som Ullvi vinner med hela 24-6. Alla visar sin kapacitet i anfallet då  lagspelet fungerade väldigt bra. Alla finns med i poängprotokollet redan efter lite drygt halva matchen KUL!

Tredje och fjärde perioden så känns det som matchen går  ner i tempo och man väntade på nästa ryck från grabbarna och det fans stunder som när man går från 59-39 till 67-39 men sedan så slarvar man lite och Örebro får göra sju raka poäng.

I det stora hela får hela laget beröm och nämnas bör returtagningen under korgarna som vi verkligen tog ansvar för och vann stort och det blev en bidragnde del till att vi vann matchen komfortabelt.

Berhad 14

Masen 8

Pontus 4

Abbas 15

Fidel 4

Andreas 7

Kevin 7

Olle 5

Niklas 12

Jonathan 4