Efter fyra dagar med mycket basket och allt runt omkring så åker vi ut i semifinal mot högsbo i B-slutspelet.

Vi orkade inte riktigt samla ihop mer krafter till dagens semi. Vi kom inte upp i samma nivå som kvartsfinalen, dom fick en tidig ledning med 6-8 p som vi inte sedan orkar jobba ifatt.Ser man till hela turneringen så har vi gjort ett kanonjobb, många tjejer har fått dubblerat när dom har hjälpt till och spelat med fl 95. Vi kom i en grupp som var riktigt bra med tuffa matcher bla 2 förlängningar en vinst och en förlust.

Grupp 1

Djursholm (1 i A-slutspelet)

Amager    (semi i A-slutspelet)

Lobas       (2 i B-slutspel)

Ullvi          (semi i B-slutspelet)

Noterbart är att vi vann mot slutsegrarna Djursholm efter förlängning, hade vi vunnit med 5 p hade vi varit i A-slutspel och Djursholm i b-slutspel. Det kan man snacka om små marginaler och lite tur. Bra kämpat tjejer efter en riktig bra säsong och två bra turneringar.