Destination Arvika. Resan startade lördag kl. 10. 2 bilar, 6 st spelare och 2 coacher. En vinst att försvara men det blev för tungt.

Arvika var ute efter revansch, dem fick en tung förlust i Ullvihallen och var taggade till tusen. Vi å andra sidan gick in med inställningen att här kunde vi lära oss något. Spela 40 minuter på sex spelare är inte lätt, men tusan va tjejerna krigade, Tringa, Heidi, Amanda, Liv, Mia och Natalie, sprang, spelade tufft försvar och framför allt vågade. Det var svårt att hitta vårt anfallsspel när båda våra pointguards Rebecka och ”Hoffa” saknades men vi hittade andra lösningar som stundtals var lysande.

Arvika kom till start med minst 3 st div 1-spelare, (deras allsvenska lag slutade 2:a i BaskettEttan södra) och tro det eller ej så pressade dom helplan i alla 40 minuter. Böt i femmor och hade kraft hela tiden.

Vi bjuder upp men orken räcker inte och det rinner iväg i andra perioden speciellt, annars tycker jag vi klarar det bra, att spela utan pointguard mot seriesegrarna under 40 minuters press är svårt. All heder!

Det var roligt att se er tjejer, det bådar gott för framtiden.

85-37 (24-16, 24-2, 17-10, 20-9)

Poäng Ullvi: Liv E 15p, Natalie K 10p, Mia L 8p, Tringa 4p

Coach

Rille och Kurre