Att stå inför ett möte mot seriens bästa lag, i mina ögon sett, kan kännas tufft när vi gått på pumpen i så många matcher med så lite poäng. Vi vet att vi måste prestera på topp i alla fyra perioder. Vilken match det blev, vårt försvarsspel var nog årets bästa!

Matchen började i ett högt tempo. Det böljade fram och tillbaka och jag kände att får vi bara grepp i försvar så kommer det här att gå vägen. Vi tog timeout efter 3 min och fokuserade på att kommunicera mycket högre i försvar och spela kontrollerat offensivt.

Det blev så, ruskigt försvar och vårdade avslut där både Amanda och framförallt Mia Larsson klev fram och sköt i bollen. Vi fick helt plötsligt flera hot offensivt vilket ställde till det för Arvika. Vi leder i stort sett hela matchen med ca 2 poäng. I tredje kommer rycket, vi vinner den med 15-8 och i fjärde fortsätter vi att spela hårt försvar och det räckte hela vägen!

Jippi!

Beröm till hela laget där det fanns 3 st nya ansikten som också skötte sig utmärkt, Fanny Forsell, Mergine Jashari och Maria Karlsson!

Poäng: Mia Larsson 15, L Edelsvärd 14, A Kristenssen 9, H Hoffstedt 7, F Forsell 5, M Karlsson 2, M Jashari 2

54-46 (14-13, 12-10, 15-8, 13-15)

Coach Rille