Ytterligare än storseger över E-tuna vit efter ett bra lagarbete matchen igenom.

Första perioden började i ett högt tempo där Eskilstuna hade 4-0 och 6-2 innan vi kunde avsluta perioden med att leda med 12-8. övriga perioder spelade vi stabilt och faktum är att vi hade kunnat vunnit med kanske 40 p om bollen hade gått i med alla våra fina lägen. Ibland vill inte bolllen i men vi får lägene och det är det viktigaste just nu.

I två veckor har vi tränat o nötit anfall och snabba uppspel, det syndes framför allt på snabba uppspel där vi flera gånger kom fria mot korgen. Idag hade vi 8 spelare med där alla kom med i poängprotokollet. Fortsätt så här tjejer, med rätt inställning och fokus på träningar och matcher så kommer vi höja oss ytterligare ett steg innan den här säsongen är över.

Poäng
Alfrida 4
Maria 2
Emma 8
Shian 2
Adelina 5
Erika 6
Linnea 8
Towa 8