Det var jämt i 3 perioder sen avslutar vi med imponerande 24-4.

Detta var sista matchen i östsvenskan före jul. Tittar man tillbaka två månader funderar man om det är samma lag. Efter Katrineholm borta har vi höjt oss en nivå där vi hela tiden är stabila och sällan hamnar i några svackor.

Idag var det jämnt i tre perioder efter bra försvarsspel, för att sedan krossa dom i sista perioden. Grunden till dagens vinst är åter igen försvaret där vi trötter ut dem utan att dra på sig massa onödiga foul.

Idag var det en helgjuten insats från alla där alla lyckades få i bollen i korgen. Det viktigaste är dock inte att göra poäng utan att hela tiden arbeta som ett lag och det gör vi verkligen. Det positiva är att många kliver fram, idag var det Alfrida som lyckades i anfall. I försvar o anfall måste man imponeras av Towa, Emma o Olivia som sliter enormt och tröttar ut deras guards.

Alfrida 11 p

Maria 2 p

Petra 1p

Erika 2p

Mimmi 2p

Emma 5p

Towa 15 p

Linnea L 1 p

Olivia 9 P