Ullvi gick upp till ledningen med 20-4 i första perioden men sen kom Norrköping tillbaka in i matchen och gjorde den helt jämn.

Periodsiffror

23-12, 13-18, 16-17, 18-13

Med 5 st 94-spelare borta idag av olika anledningar fick laget en ny situation att hantera.

Behnam var mycket spelsugen såg det ut som och han visade vägen för övriga gänget i starten. Med snabba fötter styrde Behnam guarden åt sidlinjen och drog inga onödiga fouls. När vi får så bra press på boll är det viktigt att vi andra i laget kliver upp i tydlig deny-position för annars kommer guarden ur knipan för enkelt med en lätt passning till en lagkompis. Om vi andra är beredda ökar istället trycket på guarden.

Vi hittade in mer och mer i rätt positioner och tog en stor ledning med 20-4 efter 7 minuter, men sen kom en reaktion. Norrköping kämpade på fint trots underläge och i paus var vår ledning nere i 6 poäng.

I tredje perioden höll lagen jämna steg med varandra vilket öppnade upp för en spännande 4:e period.

I 4:e perioden försökte vi spela in mer bollar på lowpost och det blev lyckat. Vi hade fina inspel från Adam och Johannes bl a och William och Dejan kunde sen hitta lägen som gav enklare skottlägen.

Mycket starkt att vinna matchen idag. Vi hade bara 8 spelare och Steavan gjorde sin första match. Dejan kunde inte gå för fullt och William hade 3 fouls i pausen. V hade ett snack om läget i omklädningsrummet och killarna spelade sen klokt i andra halvlek.

En mycket väl genomförd match och starkt av laget att vinna när vi hade så annorlunda förutsättningar mot vad vi är vana vid. Extra plus i kanten för Behnams guardspel idag.

Poäng

Johannes 8

Behnam 22

Steavan 1

Anton 1

Dejan 14

William 24