Som tränare idag kan man bara säga ”strålande”. Idag tog vi ett stort steg framåt i vårat mål att tänka positivt och försöka göra saker som vi tränar på.

Första 3 min är som vanligt, vi ligger under med 6-0, som tränare tog jag time-out och helt plötsligt börjar vi agera som ett lag och vad vad händer, jo alla får ta ansvar ute på plan. Alla jobbar i försvar och i anfall blir allt mycket lättare när vi tar attack och skott när lägen kommer. Det som är roligt att se är att lag kan förändras på en vecka genom att bara prata om ordet ”kämpa”. Det var lite av ”ketchupeffekten” som vi har pratat om i veckan.

Alfrida, Maria och Julia slet ner mängder av returer. ”strålande”

Matilda, Linnea, Mimmi tar lägena när dom kommer. ”suveränt”

Sist men inte minst vill jag ge Olivia, Emma, Elin och Towa beröm för ett fantastiskt jobb på deras guards så att deras bästa guards tappar tålamod och koncentrationen.

Det man kan sammanfatta dagens spel med är:

1. Alla måste kämpa!

2. Ta attack eller skott när vi har dom!

3. In på returer!

Härligt kämpat idag tjejer vi fick även stort beröm av domarna hur vi spelade försvar, använd fötterna och inte slå en massa med händerna. Det vi gjorde i försvar idag var att vi tröttade ut dem till en massa misstag, inte massa onödiga fouls.

Glada baskethälsningar Magnus