Efter två säsonger med i stort sett bara bortamatcher var det äntligen dax för premiär i Ullvihallen

Ibland hoppas man att man skulle få ta bort en period av en match, hade vi fått gjort det hade vi vunnit matchen med 1poäng. Första perioden förlorar vi med 11 poäng för att sedan spela jämnt med serieledarna resten av matchen. Det fanns nog en hel del nerver med i första perioden 0-11 efter 4 minuter var väl inte det tjejerna och vi hoppats på.

Från period 2 och till slutsignalen går finns det hur mycket positivt som helst att ta fram ur dom här tjejerna. Vi börjar äntligen göra saker som vi tränar på, flera riktigt bra anfall där vi gör oss fria med enkla give and go och bra attacker. Det vi gör riktigt bra idag är att vi tar det lugnt, inte stressar och  använder roteringar.

Alla ska vara riktigt nöjda över hur ni genomför dom tre sista perioderna. Ska man nu plussa för någon vill vi plussa för Emmas försvar och Towa o Elins anfall där man verkligen visar att attackera korgen hårt när man väl har bestämt det

Vad har vi då lärt oss om denna match

1. Att man måste vara med från början, det räcker inte att vinna i tre perioder

2. Tänka på att vara på rätt sida i försvar

3. Att alla fem på planen måste kämpa inte bara 3-4 st

Träning i veckan och match nästa helg

Bra jobbat tjejer

Magnus o Anders