Herrarna åkte på sitt tredje raka nederlag. Vi föll dock med flaggan i topp. Efter en helt jämn match vann gästerna Västerås med 8 poäng.

Stora bilden: Robert Pettersson tillbaka på basketplanen.

De två senaste matcherna har vi släppt in 100 poäng, därför är försvarsspelet något vi tar med oss den här kvällen (endast 57 idag). Det är däremot svårt att vinna matcher när man bara scorar 49. Mycket beror säkert på att självförtroendet har fått sig en törn. Vi kommer till många bra och öppna avslut men får inte bollen i korgen.

Idag spelade Robert Pettersson och Marko Nikolic sina första matcher. Båda ger oss lugn på banan och framförallt Robban ger oss stabilitet i försvaret. Theo Gyllenhammar måste nämnas, som i David och Johannes frånvaro, gjorde ett jättejobb under korgarna. Med fullt lag är första segern inte långt borta.

Stort tack till alla som hjälper till med våra hemmamatcher.

/Åke

Försvarsretur Västerås. Masen Saleh försöker stoppa boll men här går det undan…

Västerås spelar inside

Miso Jovic håller i spelet

Behrad Olfat spin move.

Robert samlar laget

Behrad sätter upp spelet

Robert visar juniorerna hur man gör

Abbas Ibrahim missar en backdoor och drar en foul