På lördag är det premiärdags för damerna i div 3. Vi spelar vår första match för säsongen mot Karlstad Shots borta.

Med mycket teknikträning och hungriga tjejer tar vi kliv framåt hela tiden i vår utveckling. Jag som nygammal coach/tränare Richard Persson tillsammans Kurt Kristenssen ser fram emot den här säsongen där fokus ligger mer på utveckla basketspelare än att kanske i första hand vinna serien (om så skulle bli så gråter jag inte).

Det blir en stor omställning att gå från flickbasket till seniorbasket men jag är övertygad om att efter några matcher så är vi inne i det.

Förstärkning har vi genom den tidigare Köping GIF spelare och Sanda BG spelare Liv Edelsvärd har gjort comeback! Jättekul att Liv är tillbaka och vill satsa igen. Hon tillför energi och kunskap och kommer att bli väldigt nyttig för oss i vinter!

Motståndaren på Lördag 4/10 är inte scoutad, men vi kör vårt race och bryr oss inte så mycket om motståndaren i det här fallet, klart är i varje fall, vi ska sälja oss dyrt!

Klar för uppkast

Coach Persson