Nu drar div 2-serien igång!

Ullvi Basket spelar i en mycket spännande serie där vi dels får vara med om två lokalderbyn mot Västerås och Eskilstuna, men vi får även möta två riktigt bra Stockholmslag i Järva Devils och Solna Vikings.

De två bästa lagen i varje div. 2-serie går vidare till Svealandsserien efter nyår. övriga lag delas in i 3 nya serier efter nyår. Oavsett hur det går så får alla inblandade lag spela mot en mängd olika motståndare under säsongen.

Dagen till ära tar vi fram läktaren i Ullvihallen. Den som köper en lott för 20 kr har chans till fina vinster men får även sitta på läktaren. Missa inte chansen att vinna 10 st Big Mac-menyer eller en middag för två på Restaurang H. I pausen har vi även lite roliga tävlingar för er på läktaren.

Spännande… och nu börjar det!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

BOKA DIN LÄKTARPLATS/LOTT

Vill du vara säker på att få sitta på läktaren och ha chans till vinsterna?
Boka i så fall din plats av Åke eller Helena. Frågor om vuxenalternativet med försnack och eftersnack besvaras också.

Åke Bärlin 0736-32 10 54

Helena Hoffstedt 0735-33 22 00 helena.hoffstedt@Ullvibasket.se