Tjejerna gör en bra match mot serieledaren med tanke på att vi har många borta idag och vi har flera halvkrassliga av de som kunde spela.

Periodsiffror
17-7, 11-8, 20-5, 13-7

I både den här matchen och matchen igår mot Västerås syns det mycket tydligt att bra lag inte går att lura efter endast en passning. Det blir attacker rakt in i hjälpförvaret och då antingen mycket svåra skott eller bara tvärstopp.

I dagens match får vi skjuta bollen i bra läge varje gång vi följer spelplanen, men vi hamnar i bekymmer när vi inte gör det.

Det här blir jätteviktigt att vi tar med oss nu inför alla kommande matcher under våren! Motståndarna på cuperna kommer att spela lika bra försvar.

Dagens lirare var Agnes Kristensen som visade tuff attityd och som flyttade fötterna och ville vara ivägen på rätt sätt i många situationer. Både Agnes och Lendita drog varsin charge i matchen. Fler medlemmar i ta-charge-klubben!

I vårt eget försvar är vi fortfarande för snälla i spelet med att ta bort passningar. Här behöver vi ta fram en mycket tuffare attityd. Vi är många i laget nu som börjar visa tuffhet i att stoppa attacker mot korgen. Samma tuffhet måste fram även när motståndaren vill spela sitt passningspel. ”Min spelare ska inte få bollen!”

Bra kämpat tjejer

Poäng
Luljeta 1
Kajsa 2
Linnea 6
Lendita 2
Fanny 6
Julia 4
Agnes 4
Julia J 1
Anna 2