Det blev en riktig rysarmatch där vi till slut stod som segrare efter att ha gjort säsongens bästa match.

En riktigt, riktigt bra match mot ett lag som vi hade stora problem med förra året då vi blev utspelade i fyra matcher. Vi pratade mycket före matchen att våga attackera korg, att hjälpa till i försvar och framför allt hålla ett högt tempo.

Det var många tjejer idag som verkligen vågar ta för sig. I halvlek låg vi under med fyra poäng för att sedan vinna andra halvlek med 7 poäng. Det är väldigt lätt som tränare att bara kunna byta femmor utan att tappa i styrka det är inte många lag som har det så. Det vi jobbar mycket med på träningarna börjar även ge resultat på matcherna alllt från att använda båda vänster o höger hand när man dribblar.

Mycket handlar om självförtroende och det har ni tjejer, våga att misslyckas det är då man blir bättre. Alla ska vara riktigt nöjda över matchen som var trots att det kan vara riktigt tufft därute med både rivsår och slag. Ett extra plus till Julia J som fick agera lagkapten idag som manar på tjejerna hela tiden med sitt engagemang o positiva tänkande, det stärker lagmoralen. Nu tränar vi på som vanligt spelledigt nästa helg.

Bra kämpat tjejer!

Poäng
Julia J 12
Elin F 9
Towa 8
Sandra R 4
Mimmi E 4
Olivia 2
Matilda l 2