UBBK var ett par nummer för stora för motståndarna.
(22-6, 31-10, 30-17, 14-16)

Vi började matchen helt enligt planerna och vi provade lite nya försvarspositoner som tog ett tag innan det stämde. När det började sitta, då fick inte motståndarna det lätt, endast 16p insläppta i paus. Härligt!! 🙂

I tredje och fjärde perioden så försökte vi hitta lite andra saker i anfall men skärpan orkade inte infinna sig och det räcker med att en av fem på banan inte gör rätt sak så kommer vi inte till det som vi vill…. endast en gång.
Koncentrationen var låg och som ni ser fick Västerås göra 33p. I andra halvan, dubbelt upp! 🙁

Men, grabbarna genomförde det på ett bra sätt totalt över matchen med ett ibland bländande spel både i anfall och försvar. Publiken tyckte också om matchen som bjöd på en del blockar som krydda på verket.

Poäng:
Stefano 4
Tarek 2
Pontus 11
Abbas 13
Fidel 22
Adi 10
Uran 20
Behrad 7