En riktig bra match mellan två bra lag där vi till slut stod som segrare efter ett riktigt nervig match.

En riktigt bra match från våran sida. Vi hade tre förluster förra året mot fristan med 59-11, 50-20 och 57-6. Det visar att vi verkligen går framåt med tjejerna.

Matchen växlade fram o tillbaka. I slutperioden var det vi som orkade mest. vi växlade femmor hela tiden och det var det som fällde avgörandet till slut. Ni ska vara stolta över hur ni genomförde matchen, alla ska vara glada o nöjda över sina insatser.

Måste ändå nämna våra fyra 96:or Emma, Towa, Adelina och Emiline som verkligen kör på mot dom som är äldre. Kan nämna bla att Towa satte 6 av 8 straffkast på höga korgar. Det var inte många gånger jag gjorde det under min korta!!! (20 år) basketkarriär.

Bästa poängplockare:
Elin F 16 p
Julia J 14p
Towa J 14 p