Första matchen mot Sala och det visade sig bli en enkel resa fram till slutsignalen. Efter 15-0 till Ullvi i första perioden så förstod alla i hallen vilket håll det lutade åt. Vi använde resten av matchen till att tränade på lite nya saker och segern var aldrig i fara.

Sala har många som precis börjat spela basket så det var inget större motstånd idag. Hampus och Andreas satte full fart direkt matchen startade och det var 10-0 när vi bytte in nästa femma efter 5 min.

Leonit fick testa att spela guard i slutet av matchen och gjorde det bra. En guard måste behärska många olika tekniker vilket Leo fick prov på idag.

Hampus visade prov på bra distransskott. Även bra screenspel med Dejan i andra halvlek som bådar gott för kommande matcher.

Kul att se Nikola Samurovic göra sin första match efter bara någon veckas träning och ändå vara på rätt plats i så många situationer. Bra Niko! Att göra mål i sin första match är inte dumt det heller.

Bra lirat killar!

Poäng
Mikael Axelsson 10
Behnam Olfat 4
Leonit Aliqkai 4
Aron Isaksson 2
Hampus Lindgren 7
Anton Nordin 2
Dejan Salamurovic 8
Nikola Salamurovic 2
Andreas Wång 4