Sista seriematchen i Östsvenskan och vi visade upp att vi är väl värda vår tredjeplats i serien och nu väntar slutspel.
(11-18, 12-21, 16-15, 13-13)

Norrköping startade med att göra 6-0 men det var för att vi lät dem passa bollen mellan sig alldeles för enkelt. Vi klev upp i i passningsbanan och helt plötsligt så gjorde vi 2-17 på dem. Här ser man tydligt hur viktigt det är att spela med vilja och hjärta för det var det inget fel på denna dag.

Andra perioden så bjöd vi på tålamod i anfall och bra avslut vilket resulterade i att vi kunde gå till en 16 p. ledning i paus.

I paus så pratade vi om att spela ett stort anfall för att öppna ytorna och det gick sådar, så vi måste titta mer på detta inför slutspelet. Returtagningen under matchen var mkt bra och bidrog starkt till att segern aldrig var hotad.

Poäng:
Mikael Nivala 3
Pontus Kandelin 7
Abbas Ibrahim 8
Uran Qerkini 19
Joakim Norström 1
Amir Fejzic 2
Behrad Olfat 27