Pojkar 95/96 förbereder sig för slutspel i Kuriren Cup med två bortamatcher denna vecka mot Hallsta Basket. Söndagens match vanns med bra försvar och snabbt spel. Vi springer ifrån Hallsta för enkla poäng.

Tack vare fint guardspel av Behnam Olfat har vi även kunnat börja rita lite på coachtavlan hur vi vill spela när vi inte har snabbt uppspel. Det ska vi träna mer på när lagen möts igen på onsdag.

Fler och fler Ullvilirare börjar få till bra skotteknik. Jätteroligt att se. I den här matchen tänker jag speciellt på Leonit som hade svårt med tekniken när vi började i höstas men som nu skjuter med fin teknik med högerhanden och petar i 16 poäng idag. Utvecklingen går med raketfart för hela gänget!

Jag blev glad att höra på träningen i veckan att basketbollarna redan tagits fram på rasterna i skolan. Det är perfekt extraträning på tekniken att spela lite på rasterna.

Bra match killar!

Poäng
John Viborg 2
Patrik Nevalainen 2
William Sundh 6
Robin Bertilsson 10
Behnam Olfat 20
Anton Nordin 4
Andreas Wång 6
Leonit Aliquaj 16
Dejan Salarumovic 6

Om någon som ska vara med på onsdagsmatchen blivit sjuk eller inte kan följa med så meddela mig så jag kan plocka in någon annan.