Vi räckte inte till mot Karlstad som spelade smart.
(17-12,19-20,20-14,17-17)

I matchinledningen så kunde man se att Karlstad skulle sälja sig dyrt. De slängde sig på bollar och returtagningen… ja den var oftast deras. Vi sålde oss för lätt i flera kampmoment. Vi glömde bort regel nr 1 denna dag. Att alltid i alla lägen ge 100%.

Vi hade också svårt att hänga med i försvar så de fick enkla poäng. Karlstad spelade ett smart anfallspel med tålamod och väntade in rätt läge för avslut.

Ja med denna beskrivning så blir man ändå överaskad av att vi inte förlorade med mer. Vi försökte verkligen få ihop vårt spel men flytet kom aldrig igång… det var bara en sådan dag. För att vi skall undvika förluster av sådana här matcher så måste vi öka tempot på träningarna så att vi får en högre lägstanivå.

OBS! Träningen imorgon måndag börjar 16.30

Poäng:
Abbas 5p
Fidel 4p.
Adi 10p.
Kewin 12p.
Anton 9p.
Sead 2p.
Behrad 21p.