Det blev en hård kamp denna gång och vi lyckades hålla ut hela matchen.
(27-16, 19-16, 13-14, 12,19)

Denna match blev lite svajig, ibland så spelade vi riktigt bra för att under vissa stunder spela ostabilt och osäkert.
Matchens första period öppnade vi bra om än lite avvaktande men försvaret var tätt så Örebro fick ta flera svåra avslut. Vi såg då att vi kunde spela som ett lag även i anfall med bra passningsspel även i 5-5 läge.

Andra perioden så kom vi in i en svacka där spelet böljade fram och tillbaka utan att något av lagen tog tag i spelet. trots det så vann vi andra perioden med 3 p. STARKT!

Örebro höjde sin spelkvalité i den tredje och fjärde perioden så de kom allt närmare men i de avgörande lägena i slutet av matchen så drog vi det starkaste strået. Samtidigt som de drar på sig onödiga fouls som avgör matchen

Vill passa på att berömma våra -93:or som nu varit med och provat på riktigt tufft motstånd både mot Arvika och Örebro. Trots att de i dessa matcher får spela mindre än de är vana vid med korta byten som följd så tar de ansvar och har gjort ett bra jobb. Fortsätt så nu i USM-helgen och nu kan ni glömma bort att ha ”respekt” för de ”stora” killarna utan kör hårt bara.

Anton Niranen 6
Abbas Ibrahim 11
Andreas Eklund 2
Kevin Tumba 10
Uran Qerkini 19
Joakim Norström 2
Behrad Olfat 21

Och på bild har vi Ullvi Basket ”Orangemen”. Lycka till i USM önskar vi coacher.

Anton Niiranen, Stefano Fiori, Uran Qerkini, Kevin Tumba, Andreas Eklund, Joakim Norström, Sead Cerimovic, Abbas Ibrahim, Adi Osmanagic
Behrad Olfat, Pontus Kandelin, Lawrence Langkeit, Fidel Tosun