Returmöte på bortaplan och vi startade helt suveränt och gjorde 26 – 2 i första perioden. Segern grundlades där. Slutresultat blev 59 – 38.
(26 – 2, 9 – 15, 10 – 12, 14 – 11)

Det syntes direkt i matchöppningen att Ullvi ville göra om vinsten från i torsdags. Ett heltaggat lag med bra försvar över hela banan gjorde att vi fick peta i många lätta poäng. Att bara släppa in 2 poäng på en period mot ett så bra lag som Örebro är riktigt bra.

Vi börjar bli bra som lag på att läsa vilka passningar vi kan försöka bryta. Chansar man för mycket så får motståndaren fria spelare när man missar brytningen så det gäller att hitta balansen där.

Utblockeringar runt egen korg funkar hyfsat bra över lag men Joakim Norströms försvarsspel mot Örebros långa spelare förtjänar ett speciellt omnämnande efter de här två matcherna. Gör som Jocke killar så får ni tag i bollen även om motståndaren är mycket längre.

Efter de senaste två matcherna mot Örebro står det klart att 92-killarna utvecklingskurva fortsätter peka uppåt. Vi lär oss mer rätt teknik hela tiden och att hitta rätt i försvaret. Det börjar väga över till vår fördel mot bra motstånd. Kämpaglöden behöver man däremot inte lära det här gänget. Vilken härlig inställning! Bra killar.

Poäng:
Pontus Kandelin 6
Adi Osmanagic 8
Mikael Nivala 2
Abbas Ibrahim 2
Uran Qerkini 15
Joakim Norström 8
Behrad Olfat 18