TJ Anderson var så när på gång att få kontrakt med Sundsvall Dragons i Basketligan. Sundsvall ändrade sig dock i sista stund. Hallsta Basket fick tips om detta via TJs pappa Jay Anderson (coach i Helsingborg). Efter några dagars provträning var saken klar och kontraktet skrevs. TJ debuterade för Hallsta Basket i förra veckan och hade 18 (!) returer då man besegrade Blackeberg i Basketettan.

Vi tänkte TJ och Foppa skulle få köra lite övningar med inriktningen på utblockering/returtagning. Passa på nu och lyssna på ett proffs i returtagning.

Plats: Scheelehallen
Datum: lör 19/11

Pass 1: för födda upp till -93 – kl 09.00 – 10.00

Pass 2: för födda från -92 och uppåt – kl 10.00 – 11.00

Vi är mycket tacksamma att Hallsta Basket lånar ut TJ och Foppa till oss. Som en fin gest tillbaka tänker vi åka med Ullvi BBK och se TJ och Foppa spela match i Basketettan dagen efter den 20/11 i Hallstahammar. Matchen är kl 16.00 mot serieledaren Fajt från Söderhamn. Vi hyr ingen buss för så kort resa så vi kommer att behöva hjälp med skjutsar. Ni som kan tänka er att köra bjuder vi på matchbiljetten.

OBS! Vi kommer ut med anmälningsblanketter till träningarna i veckan. Ni behöver inte göra någonting i nuläget.

Fotnot: TJs pappa Jay Anderson vann NBA i sin ungdom (1976 med Boston Celtics).