Efter ett, alldeles för, långt matchuppehåll så var det dags för 2019 års första match.

Vi begav oss till östervåla för match mot östervåla Buzzards. Planen var att även spela mot Borlänge men tyvärr fick de lämna återbud. Tråkigt för alla.

I början på första perioden märktes det att det var längesedan vi spelade match för det var lite slarv både här och där och vi drog även på oss ett par onödiga fouls eftersom vi inte var ordentligt på tårna. Allt detta gjorde att matchen till en början var väldigt jämn men allt eftersom tiden gick desto varmare blev vi i kläderna och spelet började fungera bättre och från en bit in i andra perioden hade vi mer eller mindre kontroll över matchen och vann till slut med 40-30.

Poäng Köping: Victoria Holmqvist 14p, Maria Yacko 10p, Ana Stijak 6p, Ellen Dahlqvist 6p, Ella von Walden 2p, Gretha Wolf 2p.