Söndag och åter dags för seriematch, denna gång i Fyrisskolan i Uppsala. I första matchen spelade vi mot östervåla som bjöd på tuffare motstånd än de matcher vi spelat tidigare. Det var länge jämnt men i slutet kunde vi gå ifrån till en säker seger med 53-31.

Köping Basket vs Uppsala. Foto: Marie Lännbrink

Nästa match blev ännu tuffare där Uppsala hade ett bra och fysiskt försvar. Våra tjejer kämpade på och i slutet av matchen var det vi som snodde bollen av dom. Vi föll med flaggan i topp precis som Köping Stars i lördags. Riktigt bra jobbat av våra tuffa tjejer. Slutresultatet blev 29-47.

Poäng Köping mot östervåla: Maria Yacko (18p), Evelina Nikolaidou, (8p), Ella von Walden (8p), Ellen Dahlqvist (6p), Victoria Holmqvist (5p), Gretha Wolf (4p), Ana Stijak (2p), Daniella Yacko (2p)

Poäng Köping mot Uppsala: Ella von Walden (9p), Maria Yacko (8p), Ana Stijak (4p), Daniella Yacko (2p), Ellen Dahlkvist (2p), Gretha Wolf (2p), Victoria Holmqvist (2p)

Startbilden: Köping Basket vs Östervåla. Foto: Marie Lännbrink