Sista seriematchen den här säsongen blev ingen höjdare. Det blev flamsigt i slutet på uppvärmningen och när matchen gick igång kände vi inte igen mycket från matcherna de senaste veckorna. Att inte ladda på rätt sätt straffade sig direkt. Det tog hela första halvlek för oss att att kravla upp ur gropen vi grävt åt oss själva.

Eskilstuna spelar 1-3-1 zonförsvar hela matchen precis som förra gången men nu hade vi förberett oss för det. Vi lyckas inte fullt ut med vår game plan mot zonen men lärde oss mycket om vad som funkar.

Månz visade bäst vilja i försvaret idag med fint fotarbete och Juan visade kyla med distansskott mot zonen. Tillsammans lärde vi oss att underskattning tar bort det roliga.

Sammanfattningsvis för hela säsongen så är vi mer än nöjda med hur lagspelet utvecklats. Vi är på rätt väg helt klart. Bra jobbat!

Wictor 17, Månz 13, Johan 8, Wille 8, Juan 5, Alex 4, Jehat 3, Senidor 2