Linköping hade vi en jämn match mot tidigare under hösten och vi hoppades på en möjlighet till revansch idag. Vi hade pratat om några saker vi ville göra annorlunda den här gången. Vi startade matchen med bra energi men efter 7 min spel så hände något. Från att ha haft ett tydligt och distinkt anfallsspel så föll vi tillbaka till tyst spel utan någon tydlig gameplan och vi fick svårt att komma till bra avslut. Dåliga skottval ger dessutom motståndaren möjlighet att vända spelet. Allt hör ihop som vi brukar säga.

Vi kunde hitta tillbaka till ett bättre spel efter svackan men problemet var sen att någon hade lagt locket på korgen som vi sköt mot. Vi hittar skottlägen men inget vill i korgen. Så matchen är spelmässigt jämn hela andra halvlek men vi skjuter som krattor ärligt talat.

Kanske är det avresa kl 08.00 och två timmar i bil som gör att vi inte orkar hålla fokus riktigt. Vi fick vara nöjda ändå efter bra energi och kamp på planen.

Wille 21, Alex 13, Felix 10, Johan 4, Wictor 4, Månz 1