Det blev en jämn och lärorik kamp mot Örebro där vi hade sista skottet ring ut. Kampviljan fanns med oss men vi missade en del andra viktiga moment som hade kunnat hjälpa oss ta hem matchen. Örebro spelar med olika sorts försvar över hela planen och vi hamnade i dubblingar i hörnen hela tiden.

Vi fick under matchens gång ordning på pressen men Örebro lyckades ändå kan man säga. När vi slagit pressen så fick vi inte till några konstruktiva anfall. Vi saknar ledare på plan som styr upp vad som ska hända härnäst. Vi behöver även jobba mycket distinktare i anfallspelet så vi sparar sekunder som behövs för att hitta ett bra skott. Det är lätt hänt att man först slår en press och sen andas ut för nu är faran över men då vinner försvaret ändå till slut.

Örebro har en duktig guard som attackerade rakt in i 3-sekundersområdet och här syntes det även tydligt vad som händer om vi inte springer hem till egen korg direkt – då fattas det hjälp när attacken kommer. Vi såg ändå en klar förbättring på hur vi vänder hemåt med 10 ögon på bollen.

Nytt försök mot Örebro på hemmaplan om en vecka.

Wictor 15, Wille 13, Johan 12, Alex 9, Jehat 7, Månz 4, Felix 2