Dagens tema. Spela försvar och välja rätt tillfälle att skjuta och rätt skotteknik när man väl skjuter. Som siffrorna skvallrar om gick det ena bättre än det andra. Hålla motståndet på 20p är riktigt bra. Men vi kunde ha gjort uppåt 100 poäng om vi hade valt bättre skottlägen.

Vi har rullat runt hela matchen med 5 på plan och 3 som vilar. In och kör bara var vår game plan. Vi har för många spelare som bara blir passningsspelare i våra matcher så vi ville prova något nytt idag.

Det gäller att spela anfall tufft och bestämt med tålamod och invänta bästa läget. Om vi spelar för passivt får vi inga lägen alls inom 24 sekunder. Om vi spelar superstressigt så får vi möjlighet att skicka iväg bollen mot korgen, men tekniken är helt fel och det blir aldrig mål på det sättet.

Vi fortsätter träna på det här och vår teknik för olika typer av avslut.

Försvarsgänget

Månz (4p), Felix (6p), Wictor (6p), Richard

Skotteknik- och skottvalsgänget 

Alex (8p), Juan (2p), Simon (9p), Johan (11p)

Kämpa på killar!