Semifinal: Ullvi 33 – Lundby 28

Det blir alltid bra matcher mot Lundby. Och så även idag. De senaste gångerna har Lundby dragit längsta strået men idag var det vår tur. En jämn spännande match där vårt försvarspel till slut fällde avgörandet.

Final: Västerås 42 – Ullvi 35 

Underläge 20-11 en bit in i matchen och den rätta energin saknades. Det såg lite håglöst ut och det hade kunnat rinna iväg till större siffror. Vi fick prata flera gånger om att ta ut allt vi hade kvar nu när det är final. Sakta men säkert så börja vi tugga oss tillbaka i matchen. Vi fick upp farten och några miniryck tog oss närmare och närmare och till slut kom allt vi hade att ge fram.

Killarna pressar tillbaka matchen till -1 poäng och vi får vara med om en härlig final i slutet. Lite tillfälligheter avgör sen vem som tar segern.

Grattis killar till silvermedaljerna!

Om någon fick bättre bilder på gänget så mejla till Anders. Kolla på lagsidan om motståndarna i EEM-cup.