Det blev en skön och viktig seger i HU20 premiären mot Norrköping Dolphins.

Matchen igenom var vi det bättre laget och vi kunde direkt koppla greppet genom ett gediget försvarsspel. I offens så fick vi praktisera en hel del zonspel med mkt lyckat resultat. Långa stunder av matchen spelade vi enligt boken och då såg det väldigt enkelt ut. Men Norrköping gav inte upp, utan i tredje perioden så försökte de och var nära att skaka oss då de gav allt och spelade ett vaierande försvar samtidigt som vi gjorde en del misstag. Från att vi haft ledning med 23-46 så var det 38-52 och det var fortfarande momentun för Norrköping som i detta läget även hade fyra straffar irad, men missade alla. Vi tog time-out, samlade oss och så helt plötsligt så spelade vi riktigt bra igen. Vi avsluta tredje med 1-9 ock helt plötsligt vips hade vi härliga +20p inför sista som vi avslutade även den på ett possitivt sätt.

Hela laget skall ha beröm för en bra match.

Poäng:

Behrad 8p. Masen 14p. Abbas 19p. Jonathan 2p. Andreas 18p. Olle 6p. Uran 4p. Rickard 4p. Johannes 4p. Sebastian 5p.