Lördag och Söndag vankas det åter match för herrarna som inte spelat sen man slog serieledande Järfälla.

Sen sista matchen har merparten av killarna spelat och kvalificerat sig till Final Four för Skol SM för Gymnasieskolor efter att slagit Marks Gymnasium i en väldigt högintensiv match som bl.a mönstrade en ligaspelare. Ev. kommer Ullvigymnasiet tillsammans med Ullvi Basket att arrangera. De tre andra skolorna är Iggelstavik (Södertälje), Hagagymnasiet (Norrköping) och Celsiusskolan (Uppsala), alla tre skolorna är knutna till ligaklubbar och har flera liga och U-landslagsspelare!

U18 har haft en tuff helg med 4 matcher inom två dygn och mestadels spelat riktigt bra basket.

åter till Herrlaget som har 6 matcher kvar (3 hemma, 3 borta), nu närmast klassiska Alvik och Vällingby. Alvik föll vi mot i höstas i en bra basketmatch som var jämn hela vägen till slutsignalen. Vi förlorade med 3p, mycket tack vare Alviks duktiga skytte och att de dominerade returtagningen. För oss handlar mycket om att spela med fart framåt och aggressivt bakåt och hela tiden tillsammans.

Vi har alla spelare tillgängliga även om ”Foppa” har varit sjuk under veckan och Johannes brottas med sitt sargade knä. Dino har spelat färdigt i Ullvi Basket och lämnar ett tomrum efter sig med framförallt mycket minuter, returer och aggressivitet, här behöver våra långa ynglingar gå in och visa att de är värda sina minuter i A-laget.

Veckan har annars varit rätt bra med mycket fart under fötterna och lita på att killarna är spelsugna för att ta sig an Sveriges mest klassiska Basketlag!

Ses i hallen!/Coach