Man brukar säga att det är de jämna matcherna som är bäst. När det är jämnt blir det extra viktigt att försöka göra sitt bästa för laget. Och man behöver ta i det där lilla extra. Så jämna matcher är bra för utvecklingen.

Därför blev det en perfekt dag för oss med först en knapp förlust och sen en superspännande match med vinst 2p – efter förlängning!

Två superjämna matcher där vi lär oss att vårda bollen och hålla reda på vem vi spelar försvar på.

I första matchen hittade vi inget riktigt flyt. Vi var inte riktigt på topp kändes det. En sån där dag med mycket ringkant och ut. Lundby satte sina fria lägen så de drog ifrån lite. Vi kämpade oss tillbaka men det fattas några poäng för att gå om på slutet.

I match två var det många killar som gått å väntat och laddat på sin match och det blev en ketchup-effekt. Oj vad ni kämpade och sprang. Att sen få vända underläge till förlängning och vinst var ni verkligen värda. En av säsongens bästa insatser kämpamässigt.

Bra kämpat hela bunten!
William, Sebastian, Johan, Felix, Kaed, Jehat, Omar, Wictor, Månz, Alex, Eric, Simon, Rickard, Kevin

Några viktiga kom-ihåg
* Vi tackar alltid för god match. Det spelar ingen roll vad andra lag eller spelare gör. Vi kan påverka det vi själva gör – inte det andra gör.

I Ullvi Basket gratulerar vi andra laget till segern, eller om vi vunnit så säger vi ”bra match”, ”bra kämpat” eller något liknande som uppmuntran till motståndaren.

Om det inte fanns motståndare som kämpade mot oss så skulle vi inte kunna bli bättre själva, eller hur? Så all respekt till motståndarna.

* När vi är vid sidan om en match så hejar vi På våra egna, inte MOT de andra. Inga busvisslingar när andra laget skjuter straffkast och liknande. Jubla och applådera när vi gör mål och ropa ”defence, defence” i kör när vi spelar försvar. Och det där kan ni bra det vet jag sen tidigare.

Nya tag nästa vecka. Häng med!

/Anders