I helgen möter vi 2 riktigt bra lag på hemmaplan.

Länk inför match. https://bblat.se/nyheter/sport/1.1075567–jottis-skona-besked-alla-nyckelspelare-med

Först ut väntar Tensta som vi slog i Tenstahallen i en väldigt svängig match. Tensta har sen dess förstärkt med långe, atletiske Marc Hinz.

Tensta spelar ungefär som oss med mycket fart och förlitar sig väldigt mycket på deras 3-poängsskytte och nyss nämde Marc. Vi vill egentligen spela på samma sätt men samtidigt kontrollera tempot via en bra returtagning.

Järfälla är klara serieledare och är när de mönstrar fullt lag är de egentligen för bra för att spela i div. 2. I laget kryllar det av ligaspelare som Jonas Gebremeskel (Solna Vikings), Benyam Feghadu (Solna, 08 Stockholm, Jämtland), Serabilo Boucari (Plannja, Helsingborg, Jämtland) och Mikael Hermansson med utlandsspel och x antal år i basketligan främst med Solna Vikings.

Vi har också stora kvaliteer i vårat lag och kommer definitivt inte ge våra motståndare några gratispoäng utan ska kämpa för varje ”posession”.

Vi ses i Kabbe!!