Återigen vankas det bortamatch i västra Stockholm mot Vällingby.

Vällingby är Blackebergs utvecklingslag och vad de ställer upp med för manskap kan variera. Det vi kan förvänta oss är ett ungt lag som kommer spela med mycket energi och som kommer ge allt för att vinna.

Vi måste bemöta detta med samma mynt men förhoppningsvis med lite mer kompetens. Vi behöver göra samma saker vi gjort hittils men allting lite bättre. Dem enkla avsluten måste resultera i poäng och defensivt måste vi vara lite snabbare i både huvud och fötter.

Johannes är tyvärr fortfarande skadad och lämnar ett tomrum efter sig under korgarna, positivt är att ”Foppa” tränat under veckan och ska prova spela på Söndag. Annars är det ett väldigt segerhungrigt lag som åker till Vällingby för att haka på i toppen av tabellen!

Laget till Söndag, samling 11 vid OK/Q8

Behrad

Jarryd

Abi

Olle

”Foppa”

Kevin

Abbas

Dino

”Marre”